lördag 1 oktober 2011

Just idag är jag svag..

Det är ett tag sedan det hände nu, men det är ändå lika jobbigt varje gång. Hade haft en relativt bra fredag, som jag spenderat med att måla i huset(vitt vitt vitt..kan ni tänka er??!!Det går verkligen emot vem jag är, men det är ju inte bara jag som ska bo där o jag kan nog fixa till det med lite färgglada prylar=P) 
Men iaf på kvällen då jag skulle försöka göra mig iordning för att vi skulle ut o käka, så bara brast det. Tårarna bara kom o istället för att gå ut o käka så låg vi framför tvn o kollade på Idol( rätt personer gick vidare iaf), tårarna lugnade sig ett tag för att sedan återkomma med ännu större kraft o jag grät så jag knappt kunde andas o hostade så jag nästan kräktes... O idag ser jag ut som jag vet inte vad..mina ögon är så svullna o hänger liksom ner över kinderna, mitt huvud bultar o bankar.. Ute skiner solen men jag orkar inte ta mig ut, istället ligger jag här under täcket o känner ingen glädje trots massor att glädjas åt, tårarna lurar i ögonvrårna o trillar ner över kinderna titt som tätt..orkar inte ens gråta riktigt.
Min nya medicin har ju fungerat väldigt bra hittills, men det var väl ändå väntat att det skulle komma ett anfall nån gång. Typiskt att jag hade glömt mina lugnande piller hemma hos mig=/. Sömnen blev fördröjd o inte särskilt utvilande, med mardrömmar om älgar som äter varandra o fåglar som bara växte o växte o bet mig hela tiden.=S
Jag borde måla, eller gå ut i solen...men jag orkar inte..idag orkar jag knappt vara jag.


2 kommentarer:

  1. Att måla är nog det perfekta sättet att få tid till att tänka på annat. Ge inte upp tjejen, allt löser sig ska du se!

    SvaraRadera
  2. tack vännen=) ja, måla eller fota är något jag brukar göra då jag mår dåligt så jag håller med dig fullständigt..tack för titten=)

    SvaraRadera