onsdag 20 november 2013

Landar..

Har packat upp kläder idag, jag är hemma igen på riktigt. Städade lite, vill komma iordning så snart som möjligt igen, landa. Var på arbetsförmedlingen igår, så nu är man med i rullarna igen..har ev ett jobb på gång, mailar fram o tillbaka mest just nu. Får se hur det går.
Önskar att jag hade möjlighet att gå på Fotomässan i Stockholm i helgen, men har inte råd eller ork att resa...så sjukt trött. Men såg att min bild fortfarande får vara med på väggen för Fotoskolan(alla fick välja en bild var som vi tagit, som vi ville visa upp), så har ni vägarna förbi så kolla in alla fina bilder, inte bara från våran skola såklart.
Kylan kom i natt o snön på vissa ställen, kan väl inte klaga då vi haft en väldigt mild vinter hittills. Tycker dessutom att det blir så vackert då frosten ligger hela dagen, solen som gnistrar i den o smälter sin väg fram försöker värma jorden.
Mandiz blev fundersam över isen idag, tyckte inte om att den knakade o sprack då hon satte sin tass o försökte gå ut på den. Vi gick en sväng alla tre, jag, Peter o hon.. rätt så härligt o komma igång med promenader, även om de är rätt lugna så här i början.
Nu ska jag försöka hålla mig vaken till kl nio då Rheborg o Schyffert fortsätter sitt undersökande inom fotograferandet. Roligt o intressant program faktiskt.=)
Bjuder på två lite dassiga mobilbilder från promenaden...det var så himla fint däruppe vid Ankarmon, men det framgår liksom inte riktigt genom en iphone. Måste börja ha med mig kameran.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar